Met het toenemende aantal voertuigen, de files en de vaste en mobiele radars, moeten bestuurders op elk moment hun aandacht op de weg houden. Waakzaamheid en naleving van het verkeersreglement zijn topprioriteiten geworden.

Coyote Systems heeft het enige systeem ter wereld ontwikkeld dat de informatie en de veiligheid van de bestuurder bevordert.

??????????????????? - Maximum toegelaten snelheid
??????????????????? - Locatie van vaste en mobiele radars
??????????????????? - Eigenlijke verkeerssituatie

De vier principes van mini Coyote:

?????????????????? - Transparantie
??????????????????? - Eenvoud
??????????????????? - Gemeenschap
??????????????????? - Realtime-informatie

Transparantie:

De gegevens die uw mini Coyote verstrekt worden permanent geüpdatet door de verwerking van de informatie afkomstig van mini Coyote-gebruikers en van de databases van onze partners. De gegevens worden realtime geüpdatet en veranderen dus constant, zodat u kunt rekenen op de meest betrouwbare informatie. Bovendien is er ook de mini Coyote Verkenner, een systeem dat u meldt of er al dan niet andere gebruikers op uw route rijden en wat de afstand tot hun voertuig is. Het gaat om transparante informatie over het risico dat u loopt om al dan niet als eerste geconfronteerd te worden met een gevaar op uw route.

Eenvoud:

Mini Coyote is een bijzonder eenvoudige uitrusting waarmee u zich helemaal kunt concentreren op het rijden: een 12V-aansluiting op uw voertuig, een meldtoets, een scherm, en dat is het! Gebruiksvriendelijke spitstechnologie, daar gaan wij voor!

Gemeenschap:

Mini Coyote: voor u, door u! De mini Coyote-gebruikers in Europa maken deel uit van een gemeenschap die het delen van informatie en het streven naar een meer gelaten wegverkeer vooropstelt. U hebt inderdaad de mogelijkheid om ons automatisch de positie van een vaste of mobiele radar te melden, gewoon door op de centrale toets te drukken; op die manier verrijkt u de beschikbare informatie en kunnen de andere mini Coyote-gebruikers ervan meegenieten. Met mini Coyote staat u nooit meer alleen voor de risico's van het verkeer.

Realtime-informatie:

In tegenstelling tot de andere beschikbare systemen op de markt, meldt mini Coyote u niet de statistisch gevaarlijke zones, maar de eigenlijke gevaren op de weg. Het mini Coyote-systeem is uitgerust met een gps-ontvanger, gekoppeld aan een gsm-/gprs-transmissiesysteem, waardoor het permanent met ons platform communiceert en u tijdens uw verplaatsingen alle relevante informatie verstrekt. Bovendien is mini Coyote geen radardetector maar een absoluut legale radarmelder.